Resa bokad

Bokade resa till manchester idag! Sjukt trevligt med lite shopping och fussball i maj ;) Glory glory ♥


slapp dag

Blev inget stan men alexander kom hit så har slappat i soffan hela dagen! ♥
Ska kolla bussar och förbereda lite inför morgondagen sen ska jag nana mig, kan behövas.


liten suni, 2007?

no end and no beginning

Jobbig dag. Gick hem innan samhällslektion, har sovit en stund så får lite bättre nu. Ska snart äta spaggetti och köttfärssås sen har jag tvingat med min boyfriend till stan en snabbis!


godmorgon

Vaknade upp brevid min sötnos, eller nja kan inte säga att jag vaknade när han gick upp halv 5..
Är jobbigt trött och ont i halsen, men måste ta tag i mitt liv idag och gå till skolan.
Börjar halv elva så förstår inte riktigt varför jag redan är vaken, går till halv 3 så hörs där efter sweeties.


5 månader



Idag har jag och Alexander varit tillsammans i 5 månader. Har förövrigt gått sjukt snabbt? Söt som han är kom han hit och lämnade en bukett rosor, gulligare får man ju leta efter.
Ska smsa honom nu och säga att han ska komma hit igen och sova hos mig :)

clothes


Har nu städat och gjort iordning lite i garderoben nu. Fick faktiskt ganska mycket slängt den här gången. Hatar annars att slänga bort saker, för jag kan ju kanske få användning för dom någongång? Nej Sanna det kommer du inte!!
Eller slänga dom ska jag ju inte, tänkte ställa mig på loppis faktiskt och se om jag kan få lite pengar för det, eller ska vi ha en liten bloppis kanske ;)


onsdag

Vart hemma idag, igår med. Mår icke så bra just nu så där har ni anledningen till dålig uppdatering! kan ju hoppas på att det blir bättre nu i slutet av veckan ;)
Nu ska jag och mamma rensa min garderob, eller en liten del av en iallafall. Måste ju göra någon nytta, latero.


old

sjukbloggen

Tillbringade de första två timmarna av min måndag på vårdcentralen. Har fått ytterligare en sjukdom, knölros! ha ha. Är lite halvhängig igen så var hemma idag. Får ser hur det blir med morgondagen.

Gick in på apoteket efter för att köpa lipsyl efter och letade efter försvarets hudsalva. Hon i kassan ba "det finns den här istället, tass salva det är samma sak som försvaret" Jaha vad bra då ,ovanligt stor var den bara. Läste på den sen och det stod. "Skyddar och mjukar upp tassar". Öh okej? Kärring?






stan och systeryster

Alechandro hämtade mig efter skolan så åkte vi till staden. Han köpte skor, jeans, shorts och hängslen. Jag behöver spara dom lilla pengarna jag har så för mig blev det inget :( tycker synd om mig själv. Åkte till linn och fredrik sen och fikade. Sminkade henne med för hon ska ut ikväll. Vill också va 18 nu ju!  Nu är vi hemma hos mig, ska äta sen får vi se vad som händer!



just nu

Godmorning! åh så skönt med fredag. Håller på att fixa mig right now, ska snart äta lite frulle för er som är intresserade. Vid tio ska jag till tandregleringen, sen till skolan och ha engelska och samhäll. Slutar halv 2! Ska till stan med alexander sen för tönten ska shoppa ;) Men hinner väl slänga in ett inlägg innan det. Latero!


Godnatt!

Inte sovit nåt på dagen idag så tror jag ska ta och göra det för natten nu ;) hörs imon kära läsare!


i morse

JUMPSUITS



Fint till våren/sommaren. Måste leta fram min fina lilla mönstrade jag köpte för ett antal år sen på mallorca.

have2have


Mars 24 2011

Lite halvt jobbig dag. Skolan gick väl okej men är sjukttrött efter och tror jag har allergi också, uft. Min bebbe kom och gjorde mig på bättre humör iallafall. Pluggade lite nyss och nu kollar jag på jobbjägaren. Vilka människor det finns alltså.
Ser fram emot helgen, imon kommer det bli en mysig dag med min plutt och på lördag fyller syster 18! sweeeet.



I brist på bilder, en grilldag från vintras. Haha sjuk söta fula

Torsdag

Godmorgon sunshines! Nä men fan vad skönt med sol och ljust när man vaknar vid 8! Blir ju lite lättare då. Igår var jag med alexander, tjatigt att skriva så hela tiden i med att vi är varje dag..  Aja han sov här iallafall och gick upp halv fem stackarn. Somnade om så är nog hyffsat utvilad nu. Börjar halv elva men min buss går om en timme typ så ska fixa nu. Have a nice day


sweet



Sommarplaner

Pratade nyss med Beccs. Feta planer inför sommarn! Blir ju iallafall en vecka i halmstad med mina fyra andra spicegirls ;) Lite andra planer på g så vi tjänar lite money med, åh sommar.


2009?

suddig på dagens



Började 10 idag med no. Gick hem efter det för mår icke bra idag. Ska fixa lite med skolarbete sen sova en stund i think. Latero!

Natti!

Har umgåts med Alexander idag som vanligt, bättre kille får man ju leta efter alltså. Är helt död nu, fick rysningar när jag såg att Zack kommit tillbaka nu i slutet på desperate också, uschen! Ska tvätta ur balsamet ur håret och sen sova! Hörs imon readers


Dags för desperate! åh


I brist på annat

Min Personlighet

Blyg? Nja, kan va ibland
Smart? Ja
Långsam? Nej
Stressad? Ja
Tålmodig? Nej
Öppen? Njaa
Ärlig? Ja
Positiv? Nja
Rolig? Roligast!
Ansvarsfull? Ja faktiskt

Vänskap

Svikit en kompis? Kanske
Förlorat en bästa vän? Mjaa, lite halvt kanske
Sagt att jag älskar en kompis? Ja
Sovit med en killkompis? Ja
Sovit med en tjejkompis? Ja
Pussat en av samma kön? Ja
Slagit en kompis? Olivia!
En kompis som vet allt? Nej
Berättat hemligheter? Har jag nog
Pålitlig? Ja

Kärlek, jag har:
Blivit sårad? Ja
Haft stadigt förhållande? Yes
Krossat någons hjärta? Kanske
Gett någon ditt hjärta? Ja
"Playat"? Nej
Sagt att jag älskar någon och menat det? Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit? Nej
Varit otrogen? Nej

Livet
Svart eller vitt? Svart
Rött eller blått? Rött och blått ju
Skriva eller tala? Tala
Vatten eller coca cola? Om jag är riktigt törstig vatten annars cola
Nagelbitare? Nej
Mobil eller mp3? Mobil
Snygg eller charmig? Charmig
Lösgodis eller choklad? mörkchoklad
Frukt eller grönsak? Frukt
Film eller serie? Serie kanske
Festa eller softa? Mest softa, ibland festa
Sommar eller vinter? Sommar!!
Fredag eller lördag? Fredag
Ljus eller lampa? Ljus
Kärlek eller vänskap? Kärlek haha. Ne men man ska tydligen svara vänskap här ;)
Bio eller hemmakväll? Hemmakväll


segt

Kom precis hem från skolan, fick skjuts hem av min sötis. Skönt med pojkvän som har körkort ;) Kollar oc nu och ska strax sova. Började åtta så lång och seg dag...


vill ha sommar så jag blir brun och vithårig!

i would catch a grenade for you, yeah right

Är så trött. Har sovit och kollat top model med min man idag. Förhoppningsvis blir det bättre uppdatering imon!


svenska med acke



Nu blir det kycklingmacka till lunch ;)

spontan lördagskväll

Satt hemma helt ful igår till sju då jag insåg att jag skulle få ett utbrott om jag inte gjorde någonting. Så drog iväg halvt äcklig till Becca. Fixade oss, åkte till grabben en sväng, vidare till mange och tillslut ett stop hos frida i huskvarna innan alexander and his friend kom och hämtade upp mig. Trevlig kväll!


bild från nyår, bilder från igår kommer


STAN

Sov hos alexander igår. Har endast vatt en sväng på stan idag


Dag 7- Det här saknar jag

Kan inte komma vad jag saknar, för allt känns väldigt bra just nu :) Klart jag saknar vissa tider men är lättare att lägga ut bilder på det så gör det någon annan dag
Men om det är något jag saknar just nu så är det att vara frisk! Har ju varit sjuk nu sen början av januari så börjar bli hyfsat trött på skiten! Saknar att ha kul, har inte haft riktigt kul på 3 månader. Om jag är på fest kan jag inte ens dansa lite utan att må dåligt.
Saknar att träna, vill verkligen komma igång med fotbollen igen men känns ganska impossible, vet inte när jag kommer få börja träna igen. Kanske får vänta i ett år..hope not!


Går inte lägga in bilder av nån anledning

Bad update! Blir ju så när man inte har något intressant att skriva. Vatt hemma hela dagen, umgåts lite med alexander och mina parents. Är just nu själv för plutten min skulle kolla dif med sina vänner och kände inte att jag pallade vara med aså! så åker till han när matchen är slut.

Damir har trixat lite med min design idag, snäll kille det där. Fast min kära vän becca som har fixat allt i grund och botten så länk till henne här: ekfeldt.blogg.se


om jag ville så skulle jag förstå

Behöver jag ens skriva att jag har varit sjuk trött idag? ne för det är jag varje dag nu för tiden. jävla sjuka gå över. Ska strax lägga mig och nana. Själv. Utan alechandro :( inte ens fått träffa han idag för mitt plugg.. (orka att jag har blivit en såndär som saknar sin pojkvän efter en dag.)


WANTED

Vill SKA ha ;)






and i told you to be patient


Time for schuule. UFT.

orkar inte med mig själv

Vaknade tjugo minuter senare än vad jag skulle och stressade upp, fixade mig lite snabbt, slängt i mig en macka och nu när jag stod och fixade håret insåg jag att jag inte ska ta bussen förän 9.48. Ställde klockan tidigt för att det inte skulle göra något om jag sov längre...
No need to hurry, ska chilledilla lite slänger in ett inlägg innnan jag åker!


lapp på köksbordet

How wonderful life is while you're in the world



Älsklingen kom hit så satt och kollade på dif istället för att plugga! Inte bra men vad ska man göra ;)
Ska nana nu är sjukt trött faktiskt. Godnatt!


dance the night away

Kämpade igenom de två sista lektionerna trots att jag mådde/mår piss. Kom precis hem från Linn, åkte dit efter skolan och åt. (dock hade hon gjort lax som jag inte gillar, så blev maxmat för mig hah)
Resten av dagen består av engelskaplugg!


habebebild


Godmorgon

Min klocka ringde inte alls idag, jag vaknade nyss och tyckte det var ovanligt ljust ute?
Min mobil har alltså dött under natten. Detta resulterar i att jag får hoppa över non och förhoppningsvis komma i tid till tyskan istället. Jag har ont i halsen igen, och munnen. Har också ont på mitt rosben, jag orkar inte...


nu ska vi tillbaka till Wisteria Lane

Jobbigt att united och hv spelar samtidigt + att desperate housewives börjar nu. Men väljer faktiskt det sista för har längtat!!! 1-0 till united nu iallafall keep going habebes


svar på kommentar boyfriend



Svar: Min plutt är 19, fyller 20 den 6 april :)



Rök ser så fint ut på bilder







Dag 6- Mina rädslor

Som nog de flesta andra är jag väldigt rädd för att förlora någon som står mig nära. Jag är också rädd för döden när jag väl börjar tänka på det, att allt bara kommer ta slut. Är rädd för att få nån äcklig sjukdom(som att jag inte redan haft det nu ha ha). Eller att bli våldtagen och mördad. Och är rädd för att inte kunna få barn typ.

Jag är rädd för katter, känner ett starkt hat mot dom!!




just nu med bedövad underläpp

Vaknade en kvart innan min buss gick, slängde på mig kläder och gömde mig under ett par brillor. Är nu hemma igen (skulle bara ner till hva och dra ut en till tand) så ska äta lite frulle och kanske njuta lite av solen, eller desperata hemmafruar?


Fredags hos becca





.


pretty woman

Lite dålig uppdatering sådär men har varit busy. Min sötis gick nyss blev jätteledsen men det är ju smällar man får ta:( Ska kolla på pretty woman sen sova för imon är det måndag igen!


söndagsmys


skinny love

Var hos becca igår fixade oss, snackade skit och vissa förfestade lite. Alexander och Axelsson kom en sväng. Var tänk att jag skulle dra med tjejerna på lokalfest men torr som man är åkte jag hem till min sötis och sov istället;)
(Nej men min kropp är ju sjuk så var inte alls pepp)



fucka up det är BAUSis andra namn



Skönt med helg! Sitter och kollar på oc, sen ska jag ner till beccan aka bausi! Får se vad kvällen har att erbjuda


i'll give you the day

Alexander kom hit och sov hos mig igår. Han snarkade och hade sig inatt så sov knappt ingenting, ufft. Men han är ändå lite bäst så det gör inte så mycket :) Skippade första lektionen men ska gå på samhällen sen.


Äckliga flyktingbarn!

Funkar inte att lägga upp videos så klicka på länken!

http://www.youtube.com/watch?v=EhRYfL8qrdQ


"Hade det varit vi svenskar som gjort så på flykt till ett Mena-land(mellanöstern nordafrika) så hade vi blivit lynchade, vilket också hade varit det enda rätta.
Om ni inte hört talas om det här, så är det för svenska medier inte skriver om sånt här.
För det kan ju skapa rasism och bidra till att sverigedemokraterna får ökat stöd"
sant så sant

Tandplågaren

Godmorgon! Var nyss hos tandläkaren och drog ut en tand, inte det roligaste. Det är bara skit med mig :(
Så har ont i både munnen och benet och mår allmänt dåligt, klaga får man. Ska nog lägga mig och sova en stund hörs senare!


Ge mig sommar



Köpte två nya pilotisar idag, guld&silver. Borde verkligen skaffa mig ett jobb så jag kan köpa alla kläder jag vill ha:(

Vadfan är rosfeber?

Var nyss hos läkaren och kollade mitt ben. Fick en liten svullnad i fredags som har blivit värre och har jätteont när jag går och så nu. Trodde det var en blodpropp men det var det inte som tur var! Har fått rosfeber (vad det nu är?) så får äta antibiotika nu igen! tredje gången sen januari..


Tur att jag åkte in annars kunde jag sett ut såhär ;)


Dags att städa kanske..?

.. Eller skaffa en större garderob ;)  

 
 

Hjälp :(

Fortsätter med dagarna här

Dag 1- Presentera dig själv
Dag 2- Mina föräldrar
Dag 3- Min första kärlek
Dag 4- Min dag
Dag 5- Min bästa vän
Dag 6- Mina rädslor
Dag 7- Det här saknar jag
Dag 8- Det här hade jag på mig idag
Dag 9- Mina drömmar
Dag 10- I min handväska 
Dag 11- Vad är kärlek
Dag 12- Ett ögonblick
Dag 13- Det här får mig att må bättre

Jag har inte bara en bästa vän, har faktiskt flera. Mina älskade spicegirls som Olivias pappa kallar oss.
Olivia, Sara, Becca, Merna. 5 tjejer från 5 olika håll typ? kalmar/norrängen, ekhagen, lekeryd, vingåker. Så kan det gå. Har sjukt roligt med dom. Bråk och djupa diskussioner ingår ju också ;) Det bästa med oss är iallafall att vi är ärliga mot varandra, ELLER? ;)
Jag ser också några till som mina "bästa vänner", sådana som jag litar på till hundra men dom vet förhoppnings vilka dom är


Det var en gång 5 fjortisar som skulle fira mernas födelsedag som slutade i kaos! Nej men faktiskt enda bilden vi har som alla 5 är med på, knäppt.



But you’ll always be my hero, Even if you lose your mind

Gått en hel skoldag idag. 8 till 3, inte dåligt! Åkte sen till min älskling som hade köpt fika så gullig :) Ska strax gå och duscha sen sova, natti!




dagens



+ skinnjacka med "fårpäls"

Bilder från fredags

Firade Lager som fyllde 17, bra kväll!







Lager 157




Fick med mig detta + mjukisbrallor från lager igår. Skorna är dock vårnyhet så ingen rea där inte ;)
Nöjd iallafall!

fredagskvällens outfit




nytt i garderoben




ny blogg

Ny blogg nya möjligheter, eller? ;) A start of something new, den kommer var roligare för er läsare iallafall!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0