happy halloween

Lutar åt maskerad fest ikväll efter mycket oklarheter! Känner att det kan vara behövligt att ha lite kul med mina finisar. Med så kort varsel får jag nog köra på förra årets gangsterdräkt. Hörs imon puss

bokat och klart

S å t r ö t t. Varit helt slut hela veckan, lov passar mycket bra. Har sovit sen jag kom hem idag. Borde plugga egentligen men orkar verkligen inte, orkar ingenting!!
Har väl inget att dela med mig av nu heller därmed den dåliga uppdateringen. Har fått en lånedator som är svinseg haha. Bokat resa till Manchester över nyår också, det är ju ganska så mycket roligt. Shopping och fotboll woppaaa.


Måndag

Kom precis hem efter en liten sväng hos Becca, lämnade hennes lurar och fick en till present;)
Planerade också en liten tripp nästa vecka på vårt höstlov, nice.
Imon är det skola igen, börjar 8 med prov.. tungt när jag egentligen skulle börjat halv elva.
Sen imonkväll är det jobb och resten av veckan pluggapluggaplugga. Ska gå igenom svenskan en sista gång nu sen förbereda morgondagen. Puss

Min helg

I fredags kom tjejerna till mig, åt tacos kladdkaka och firade mig lite. Mycket trevligt! Fick jättefina saker, kan visa imon. Sedan blev det en lång och jobbig resa till bymarksvallen? där det var mycket trevligt folk, lite lame men helt okej ändå. Fick skjuts hem till Alexander sen av snälla zooz.
Gårdagen tillbringade jag med min plutt igen och idag har jag lackat över unitedmatchen och pluggat. Ska ta det lite lugnt tills jag får sovsällskap, är ledig imon klagar absolut inte!
såhär såg jag ut i fredags

young wild and free


fridayy

Hade världens jobbigaste damp dag igår. Är hemma nu för måste plugga lite till mitt tyska prov jag har i dag, errarooos! Får hoppas det går ok iallafall. Är taggad på kvällens planer nu med mina tjejer! hörs kanske senare tillbaka till böckerna nu..

Videosamtal

Kvällens underhållning har varit videosamtal på facebook hahah. Bjuder på en söt bild på Carro och mig...
Fick lite stress för fick reda på att jag ska jobba imon, hade helt glömt bort det och hade tänkt plugga eftersom mitt prov är på fredag och har ju inte varit jätteflitig idag. Så nu tänker jag säga godnatt och sätta mig med tyska. Hörs imon om jag hinner! puss

by Whitney Port

Hade absolut inte tackat nej till denna fina byxdressen som Whitney Port designat. Såg den i skyltfönstret innan kollektionen släpptes. Hennes kläder finns nu på bik bok för er som inte redan vet! Både hon och hennes kläder är finfina!

pigg tjej


Är lika trött som jag ser ut. Låt mig sova!!!!!! Vaknade sju trodde jag började åtta men kom på att jag förmodligen inte hade någon webbdesign eftersom min lärare är borta. Har sovit lite i soffan igen och är ännu tröttare, måste nu bege mig till skolan för en skitlektion, sen ska jag hem och sova kan jag lova. Rim där ju..

Brunett suni

Såhär skulle jag sett ut som brunett ungefär, något som förmodligen aldrig kommer ske! Hade dock varit spännande att testa...

Dagens

Bra bild på dagens? Så kan det gå om man inte har stadig hand. Hade svenska idag, håltimme på två timmar sen no. Åkte till stan en sväng med mamma och köpa nya jeans, kan visa imon. Påvägen hem krockade vi med en annan bil, lite läskigt sådär men som tur var gick det bra. Borde verkligen plugga röven av mig men vet seriöst inte hur man pluggar? (utan att bli förhörd förståss för det är så jag lär mig något) Nån som har något bra tips?? lär mig inte av att läsa haha, bra där.

17 oktober

Här har ni en bild på hur jag ser ut idag ha-ha, bättre än inget när jag inte orkad ta kort på min klädsel? Fixade mina naglar lite snabbt igår också, ganska mycket bättre än innan iallafall trots att det bara är enkla lösnaglar. Tips till er som inte har pengar eller tid så att säga ;) Fina naglar gör faktiskt väldigt mycket tycker jag.
Min skoldag var kort, hade bara två lektioner. Har slappat resten dagen, pluggade lite tyska nyss bara. Kvällen kommer att bestå av ensam mamma söker, mitt stora feta syrianska bröllop och tårta! sounds gooood.

Gran Canaria 2011

Här har ni några bilder från resan, har massa mer fula men de är helt enkelt för fula för att visas. Får se om jag bjuder på dom senare.. Haft en jätteskön vecka iallafall men lika skönt att komma hem!

Födelsedag

Idag fyller jag 17 år, woppa. Godnatt!

Gran canaria dag 5

Orkade visst inte uppdatera varje dag haha, gör ju inte så himla mycket olika grejer så inte så intressant när man inte har bilder heller. Luggit vid stranden varje dag förutom idag då vi låg vid poolen. Är 30+ varje dag med så vädret kan man icke klaga på. Vatt på ett shoppingcenter också och igår kollade vi Sverige-Holland på en resturang, sen traskade vi hem ovetande om vart hotellet låg, men vi hittade tillslut ;) Jaja har väl inte så mycket mer att dela med mig av förtillfället. Ska chilla lite sen ner och äta på hotellet, är jättetrött idag och har ont i halsen igen, uft.

Varmt och skönt

Köpte internet för hela veckan så blir nog lite uppdatering ändå habebs! Sitter på hotellrummet nu och chillar med min pojk. Har luggit vid poolen några timmar, är ganska så sega efter flygresan så ska bara äta och kolla film nu ikväll om jag får bestämma :) Var segt att lägga in bilder får se om det går lättare imon!

Värme

Lämnar snart kalla Sverige för Gran canaria, ganska så nice. Åker inatt vid fyra, planet går sju från landvetter uft.
Känner redan hemlängtan fast än jag är hemma, sjukt ha ha. Klarar mig inte utan min mor&far..
Ha en bra vecka här hemma så hörs vi om en åtta dagar sådär. Puss!

well i say- Trevor Hall ♥

Bra dag som gått och blivit sjukt dålig. Inte vatt på sånt här piss humör på länge, eller okej är väl inte överdrivet ovanligt men ja. Fryser ihjäl, mina händer är iskalla. Borde plugga men orkar verkligen inte. Vet inte vart jag ska ta vägen liksom, ni vet vad jag menar? panik. Känner att det bästa skulle vara att gå och lägga sig nu... Natti! :)

Well I say…
Spread the wings of your butterfly
I imply
Color me in begin to bring the fantasy to life
To avoid the confusion
We're in an illusion
How much poison can you swallow
Flip the switch
Pucker up and kiss
Feed the inner child until it's full with bliss
Well I say what you going to do when Dracula comes for you
Stand there until you go hollow

Mister Mister
Can I get a 10-4
Do you agree that there's a monster at the front door
Ready to bang it down
Swallow up the town
Put the children up for ransom
And make himself a crown
Mister Mister
Do you agree
That there's some one in this village that stole our apple seed
The ocean's drying up
Constellations are corrupt
And all I can hear is this sound

Well I believe
Yes sir, I believe

I believe in the lime tree
Well how did you find me
I believe in the power that will save
I believe that this monster can finally be tamed

Deep in the hearts of the hearts of the youth
There is a magical flower blooming parachutes
Plenty to go around
Your feet won't hit the ground
This love it comes in pounds
Open up and taste the sound
Well I say
Well I say
I think I've had enough
Today gonna be the day
Last night I had the vision of a princess
Sparked up a candle and lit her up with incense
She whispered in my ear
Baby have no fear
I am here
Dry your tears
All the pirates that our near shall retire when they see my empire
No match for this angel of fire

10-4
10-4
Yes he's at the front door
Telling me he's gonna blow it down and that we're captured
Oh my baby
Well don't you be afraid
I've got a secret of all secrets that is keeping him away
At the back door
Back door
Baby there's an angel
Whispering me melodies of all her hidden fables
We will never die
Don't you ever ever cry

Protected by the queen of the sky

Natti

Nu ska jag gå och duscha sen sova, en hel ny vecka framför mig som består av skola skola skola, lite jobb, lite fix och avslutas med en utomlandsresa på lördag. s å s k ö n t!

skjut mig i huvudet

Goddag! Hade en trevlig kväll igår som började hos Lin, lite synd att vi drog iväg för kvällen blev bara sämre ju längre den gick..haha. Men med trevliga tjejor blev det rätt bra ändå! Ska se om Carro kan skicka nån bild sen igår.

Sjukt seg söndag idag, utan plugg för ovanlighetens skull. För ovanlighetens skull har jag också städat lite på mitt rum, packat lite och bakat negebollar. Får se vad resten av dagen har att bjuda på (förmodligen inget mer än film och promenix)

party

Tännkte satsa på en lugn hemmakväll men blev ändrade planer så att säga. Ska bege mig mot mariebo nu och förfesta lite med carro och gänget! Sen blir det torpa. Ha en fin kväller puss

1 okt

Kanske dags för en lite update. Lovar er igen att det blir tusen gånger bättre när jag får tillbaka min dator :)
Livet rullar på iallafall. Igår firade vi Becca hemma hos henne, trevlig kväll som avslutades hos min plutt.
Dagens planer är än så länge oklara, kan inte bestämma mig för vad jag vill göra riktigt men det märker vi väl under dagen!
såhär såg jag ut på midsommarafton iallafall hoho, (brist på bilder på denna data)

RSS 2.0