helgen

Har insett att jag inte är så jävla bra på det här med att blogga längre.
Haft en bra helg iallafall med både fredagsmys och festligheter. I lördags firade vi Merna som fyllt 18, började hos henne och slutade på ztyle, helt okej kväll.





Sunday bloody sunday

Söndag, igen. Helgen går alldeles för snabbt. Har än så länge hunnit med en sväng på a6, fick med mig ett par gosiga pyjamasbyxor och ett puder, kan visa senare. Nu står plugg på schemat och ikväll blir det träning!


Manchester shopping















om jag ville så skulle jag förstå

Började fredagskvällen hos Becca med henne och Olivia, vidare upp till öxnehaga med alla tjejer där det var mindre roligt. Jag och becca åkte ut till Lekeryd och spenderade resten av kvällen där.






fredag

Olivia tyckte att jag skulle uppdatera, så får väl lyda order? Såååhär skönt med helg, eller vad säger ni?
Är in a good mood right now, kommer bli en bra kväll med festligheter! Men först.. kebabtallrik.


kämpakämpa

Hej!

Kom precis in efter en liten löprunda och lite styrka här hemma, igår tränade jag även på friskis med Carro. Jag är på g nu ska ni veta! Imon blir det två träningspass, det ända som gäller är vilja mina vänner. (förhoppningsvis håller kroppen denna gången med!)

Ne har inte så mycket mer att dela med mig av, ska ta mig en dusch sen burra in mig i min morgonrock och plugga glosor!


slö lördag

Min lördag har bestått av oc i sängen och massa gottigott, inte så bra kanske men är sjukt trött efter en vecka med full rulle. Ska strax sova för ska upp hyffsat tidigt imon, små kusinerna kommer på besök vid 10 och sen är det barnkalas på andra sidan av släkten.. herregud.

Puss och godnatt!






Grattis Carro 18 år

Hade en lyckad kväll igår som började hos Carro med god mat och goa tjejer! Avslutades sedan på centrum.
Sen kom en snäll pojkvän och hämtade mig.



work

Är helt SLUT efter att ha haft fys på idrotten och jobbat fem timmar. Väntar nu på att Alexander ska komma så jag kan få sova. Hörs imon mina vänner!


Torsdag

Godmorgon!

Eller antar att det är förmiddag för de flesta som går i skolan dårå. Har precis gjort mig i ordning och dratt på mig träningskläder. Har endast idrott idag, så skönt. Ikväll står det jobb på schemat!


stor t-shirt? haha

" Tröja nummer 1 kommer aldrig att spelas i HV71 igen. Men jag har en känsla att det i framtiden kommer finnas matchtröjor med namnet Liv på ryggen."

Stefan Livs cermoni igår var så himla fin men sorglig ♥
Fick verkligen hålla emot för att inte stå och hulka,inte kul att vara rödgråten när man ska stå och sälja korv efter..


Onsdag

Hej!

Idag har jag lunchat och gått på stan med Carro, mycket mysigt. Köpte mig ett par fina skor med, det kan man ju aldrig få för många av. Åkte sedan direkt på ett möte med skolan, får hoppas att framtiden löser sig så bra som.
Sist men inte minst har jag också motionerat lite, sjuk eller inte mina vänner så måste jag ju tänka på beach 2012 ;)







Jan. 6, 2012

Hej igen mina vänner. Hade en bra helg med nyår osv i manchester. Ska lägga upp bilder därifrån och lite shopping senare, hur sent vet man aldrig. Har mest slappat med Alexander sen jag kom hem och träffat Beccis lite också, för er som ville veta. Hoppas nu på att helgen blir lite festligare!


RSS 2.0