Jag stängde aldrig nånsin några dörrar, jag bara gick ut

Är iprincip klar, har bara jobbigaste valet kvar. Kläder? Vilka problem man ska ha.
Ska åka till Becca snart iallafalll sen möta upp Merna och Olivia för lite mat, mys.

lip pencil

Kom precis hem från a6. fick endast med min en läpp-penna, alltid något.
Blir så glad av vädret, tror det kommer bli en riktigt lyckad valborg med fina vänner faktiskt. Skulle dock aldrig sagt sådär.



tråk

Kom precis hem efter en 20 minutare i solariet och en liten promenix med mammi. Varit så sjukt rastlös idag samtidigt som jag inte orkat göra något, jobbigt faktiskt. Blir väl några avsnitt desperate nu sen somna i tid så jag är pigg imorgon!

Sunday

Fick sluta tidigt igår också, men åkte hem och sov bara. Idag blir det en slappdag skulle jag tippa på, ska väl träffa Baous en stund senare kanske. Imon blir det förhoppningsvis lite mer festliga aktiviteter!

Fix och trix

Har fixat mitt ansikte nu iallafall, måste nog ta tag i fågelbo-håret också haha. När det är klart och jag fått på mig nåt annat än morgonrock så ska jag ner till huskvarna och möta upp Bumbi för lite mat! Efter det blir det jobb igen. Ha en bra lördag puss
Roliga bilder haha

Lördag

Godmorgon på er! Fick jobba till 10 igår bara så det var lugnt, var dödstrött iallafall så åkte hem och sov.
Vaknade nyss, är fortfarande halvdöd så får se vad som händer när jag vaknat till liv.

Jobb

Ska åka till jobbet om en halvtimme. Jobbar väl till natten nångång. Löningshelg så förmodligen mycket folk, lite ufft på det.

Svar på kommentarer

Anonym om Påskhelgen:
Vilken storlek har du på dina levis??:)

Jag har storlek 28 i levisshortsen. Har storlek 25/26 i vanliga jeans. Dom är små i storleken så 28 motsvarar det jag har i vanliga fall.

anonym om new in:
vart kommer levi's shortsen ifrån? :)

Har nu 3 par 501or. De mörka köpte jag på tradera faktiskt.




Anonym om Acne:
vart har du köpt den? :) otroligt fin!

Är inte riktigt säker på var den kommer ifrån men jag tror asos.com. Det var några år sen den köptes så den finns troligtvis inte kvar!


Anonym om nyaste i garderoben:
varifrån? :)

Från MQ!




Fredag

Så skönt att sova länge idag. Har precis ätit frukost och kollat ett avsnitt desperate. Har börjat om på säsong 1 för sjätte gången typ. Ska ta mig en dusch nu, sen sega hela dagen fram till jag börjar jobba vid fyra.


sleep tight

Har suttit i soffan sen jag kom hem, börjar bli långtråkigt. Får snart sovsällskap iallafall, ska nog sova tidigt idag trots ledigheten imon, är helt d ö d. Så natti!

trött kropp

Hemma från dagens lektion. Kunde dock knappt vara med för att jag mår så kasst av antibiotikan jag äter just nu. Var likadant häromdagen när jag var ute och gick, kroppen orkade knappt med att gå i slowmotion.
Blir ingen träning för mig förän den kuren är slut mina vänner. Ska göra mig (läs be mamma göra) en god sallad nu och sätta mig framför några avsnitt av desperate.

man saknar sånt som man inte har

Börjar dagen med Winnerbäck och en big breakfast. Har bara idrott idag i skolan, helt okej skönt.


Tisdag

Godmorgon! Ska strax bege mig till tandregleringen, så jobbigt. Sen går jag i skolan till halv 4.
Ikväll ska jag iallafall hinna med att träna och köpa lite nödvändigheter.
Såg att jag missat några kommentarer också, svarar på dom sen. Puss


Lördag

Hade en stressig fredag igår. Både ekonomiprov och tyska nationellt i skolan. En snabbis hem för att slänga i mig mat och sedan iväg till jobb. Fick dock sluta tidigt igår vilket var skönt, åkte hem och sov med Alechandro.
Idag ska jag burra i soffan hela dagen, sen spendera kvällen med fina vänner!

jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår, och aldrig älska dig igen

Hej mina vänner. Tyckte att det var dags med ett inlägg igen. Har dock inte alls något roligt att dela med mig av, känns som det ända jag gör är att gå i skolan och jobbar. Samma sak varje vecka liksom, no fun.
Idag har jag varit i skolan som alla andra barn, segat framför desperate, pluggat lite(fet betoning på lite) och motionerat. Time to sleep, puss

Påskhelgen

Jobbat hela påsken, inga festligheter här inte. Har hängt med Alexander lite och haft myskväll med Baous och Ollie också. Är sådär lagom sugen på skola imorgon, har varit så sjukt skönt med lov.
Dessutom åker min partner till danmark imon, kommer sakna henne massa, inte alls kul.
Godnatt!

new shoes

Springer runt i dessa och shorts nu, feels good. Ska snart ringa och väcka Becca, får se vad dagen har att erbjuda. Puss sålänge

RSS 2.0