2 veckor kvar

Tills jag får min lilla valp. Längtat sen i höstas. Hälsade på dom för två veckor sen, så himla söta.

Bra lördagkväll med fina klassen


Torsdag

Skön dag, beccas, uddebo, pizza, ramsjön, agges. Och nu kom jag precis in från en kvällspromenix med bästa. Fredag imon, life is good.

summer

Äckligt glad gris-tjej, ha ha. Haft en skön dag, skola nån timme sen badat och chillat med trevligt folk.
Imon ska jag försöka tanna lite också. Älskar vädret!

Hold on, little girl Show me what he's done to you

Gårdagen blev helt okej, fest på torpa med mina mates, dock snodde nån jävel min tröja. Fick skjuts hem av bästa damir på nattkvisten, skrik-allsång med Olivia i bilen resulterade i halsont idag, konsekvenser man får ta?
Haft en mysig dag i skåne idag med BB (bästa baous) och pappa. Chillade runt med Linus en sväng i stan sen fikade i skånehuset innan vi åkte hem, trevlig utflykt. Ska snart åka och hämta upp BB igen för att åka ut till lekeryd för myskväll. Desperate, mat och burr helt enkelt, om allt går som planerat!

baous in the house

Hade en trevlig kväll igår med fina vänner. Jag och baous trotsade vädret och grillade under paraply,
Kvällen avslutades med sleepover i lekeryd.
Har nu fyra dagar helt lediga från plugg och allting känns så himla skönt!
kan av någon anledning inte föra över bilder så snodde en från big B

true words


helvetes dag

Världens kramper i magen och velat spy större delen av dagen. Nu har jag äntligen kunnat trycka i mig mat iallafall. Har feber och skit fortfarande men hoppas på att må mycket bättre imon. Är så sjukt uttråkad och vi har bara bowling på idrott imon, kul ju. Har kollat desperate hela dagen,ska fortsätta med det tills sängen kallar.

Färgglatt i sommar

Fint till brunt skinn och blondt hår! (lite orättvis bild färgmässigt)

8th May 2011


Ett år sedan jag stod på Old Trafford och såg United ta hem sin 19 ligatitel,  ingen dålig känsla mina vänner!
Tanken på att shitty kan ta hem årets gör mig illamående.

Ligger förövrigt hemma sjuk idag, borde inte tränat igår. Låg död hela dagen igår efter skolan och mår ännu sämre idag, har alltid sån tur.

Hurtigt

Uppstigning halv sju idag för att va på gymmet halv åtta med Beccan. Körde 40 min på löpband och resten styrka, duktiga tjejer! 
Är i skolan nu, ska spendera min dag här till tre, woooh



Söndag

Igår efter jobbet drog jag till Sara där Olivia också var, hade det trevligt en stund med dom sen åkte jag hem och sov med Alexander.
Idag har jag köpt nya löparskor som jag precis invigde med en löprunda, kollat united, hälsat på farmor och försökt plugga lite psykologi. Ska ta mig en dusch och fräscha till mig lite sen gå och lägga mig i tid. Ska nämligen upp jobbigt tidigt imon för att träna innan skolan, hur ska detta gå?

workout

Antar att de flesta är ute och roar sig en fredag som denna eller sitter med en fet godis påse. Vill bara ge er alla lite ångest och säga att jag nyss var ute och sprang, mycket duktigt tycker jag! Skämt osido, inte att jag sprang då men ska faktiskt inte ge någon ångest här. På helgen får man unna sig ;)
Ska ta mig en dusch är fett svettig. Sen blir det nog burr-kväll med Alexander. Puss mina vänner

RSS 2.0