Helg

Haft två mysdagar med bra sällskap. Riktigt skönt med helg nu, känner mig som världens äckel idag, ska äta upp min älskade biblossallad innan jag ska göra nåt åt det och hoppa in i duschen. Senare ska jag till Bb


Onsdag

Hade bara ett svenska prov att göra idag, sån lättnad när det nu är gjort och förhoppningvis gick bra. Idag ska jag minsann inte plugga på nåt, endast myskväll står på schemat!


22.58

Ligger helt utslagen i sängen (äntligen). Jobbigaste dagen i skolan sen har mitt huvud arbetat fram till nu ungefär, är hypad samtidigt som halvdöd, good feeling. Godnatt


Beställt

Kunde inte låta bli att klicka hem denna godbiten igår, blir nog fin under en transparenta blus. Dessutom kan man ju hugga nån genom att bara kramas, plus i kanten. Förövrigt sitter jag och försöker plugga in språkhistoria, tisdagens roliga aktivitet.


true

Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you

24/9

Haft en lugn helg med myskvällar, häng och lite släktkalas för min halva som fyllde 18 år igår, grattis igen


22/9

Hade en mysig fredag igår. Mötte upp Johanna för lite mat och några timmars tjöt, för längesen! Åkte sen och hälsade på Becca och sebbe i deras nya lägenhet där jag stannade en stund innan jag drog mig hemåt och burrade ner mig med the love of My life.


Mys

Gosar lite med min bebis, ska bege mig in mot stan om en stund för att träffa min saknade vän. Blir nog en lugn fredag för min del, vill bara ligga inne och burra när det är sånt här äckel väder.


Fredag

Å så skönt med fredag igen. Var i skolan, pluggade och jobbade igår så var lite död när jag kom hem. Sitter och avnjuter mitt kaffe framför ett avsnitt OC, ska snart sätta igång att plugga igen.


Onsdag

Hade endast en lektion med svenska idag sen åt jag lite go sallad med mina fina mates. Pluggar lite körkortsteori nu ska snart gå över till svenska, så roligt :)


Fitspo

Efter min hatade tisdag i skolan åkte jag hem åt och sov några timmar. Var nära att skippa kvällspromenixen men såg den här snygga kroppen och tvingade mig ut. Längtar tills jag blir frisk nån gång så jag kan göra annat än gå!! Nu ska jag hoppa in i duschen


Måndag

Otroligt seg dag, har varit så sjukt trött. Klarade mig igenom skolan iallafall och la mig direkt och sov till nu, måste dra mig upp ska ha körlektion vid 5 sen måste jag börja plugga lite teori.


16/9

Haft en lugn helg med lite jobb. Spenderat min dag i lekeryd med familjemiddag och filmmys och nu ligger jag nyduschad i en nybäddad säng mer än redo för ett antal timmars sömn, äckligt skönt.


Friday

Fredag igen, veckorna går läskigt snabbt men jag klagar icke!


13/9

Åkte till skolan för en lektion information&layout, nu är jag påväg hem igen! Senare ska jag på lunchdejt med finaste Bb. Förövrigt är det en månad kvar till jag fyller 18


Go kvällis


Workout

40 minuters pw är bättre än inget


Brustna hjärtans höst


12/9

Hade en trevlig helg med björnholmen och en trasig framtand i lördags. Fick fixa den igår som tur va! Har försökt uppdatera men det går inte lägga ut bilder av någon anledning och tar 100 år att föra över dom till datan så det kommer när det kommer mina vänner

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2564299/images/2012/pic_50503ebcddf2b30b19000e47.jpg" class="image">


Today

Har varit såhär slapp idag. Nu ligger jag med matkoma i soffan, har iprincip tagit helg då jag bara har en timmers bollspel imon, skönt?


Lunch


Morgonrunda

Kom hem vid sju så bestämde mig för att ta en sväng istället för att sova. Har nu piggnat till lite, ska hoppa in i duschen sen blir det go frulle!


Easy tone

Var i skolan till halv ett sen kollade jag min lungkapacitet, är ju fortfarande inte frisk men kan ju utesluta astma iallafall. (som att jag inte redan visste det). Åkte en sväng till a6 och fick med mig ett par easy tone och nya träningsbrallor. Ska fortsätta njuta av mitt kaffe och lite desperate nu!


Godnatt

Carro påminde mig om att det var möte på jobbet vilket var tur för det hade jag ju annars missat. Hade ju i för sig inte gjort så mycket men lite betalt tackar man ju inte nej till. Det är vad jag gjort idag, det och sovit. Nu - dags för mer sömn!


Gos


Home is wherever i'm with you

Haft en trevlig helg. I lördag firade vi Bjs födelsedag hos Petter och igår kollade vi fotboll sen blev det filmmys. Slutar tre idag tänkte jag ska försöka plugga lite körkortsteori senare, återstår väl att se om det blir av!


Lördag

Hade en helt okej fredags kväll med min älskade bb, Träffade Sara och Olivia en stund sen avslutade vi kvällen i lekeryd. Har bara hunnit slappa idag än så länge, några OC avsnitt får fördriva en stund till av min lördag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2564299/images/2012/pic_504215879606ee47c7001c2f.jpg" class="image">


RSS 2.0