sunshine is a friend of mine

Idag har jag: Varit hos Alexander innan han började jobba. Badat/solat/spelat vollyboll vid Rocksjön med Becca, Merna och Sally samt slappat hemma ;)
Har massa nytt jag glömt att visa er som jag borde men känner att jag inte orkar ta kort på det just nu så börjar med lite tråkiga bilder från Magaluf.








Lägger ut fler än annan dag. Ska checka desperate nu tills min boyfriend slutar jobbet. Hörs imon!

´tisdag

Hej readers! Jobbig natt och dag, massa feber inatt och idag också för den delen. Orkar inte vara sjuk igen, så otajmat nu när vi ska till halmstad på lördag. 
Vad har jag gjort idag då? Åkte till tandregleringen vid 9. (Tur att man har en snäll pojkvän kunde varit vääldigt jobbigt annars) När jag var klar där åkte jag hem och sov, sen ner till oset med Becca och en sväng till
A6.
Nu är jag hemma och tycker väldigt väligt synd om mig själv.
Måste vara vaken till 11 med för Alexander slutar jobba då och blir suris om jag sover när han kommer. Är så trött så jag skulle kunna lägga mig och sova nu direkt..

midsommar

Sjukt bad uppdatering jag vet. Har mycket att blogga om också så inte så bra timing haaa? Mina knappar började nyss funka igen iallafall så glad midsommar på er! Ska snart äta midsommar lunch med familjen och ikväll blir det party i lekeryd :)


Iam back

Har inte haft tillgång till internet hemma, plus att jag varit i Magaluf en vecka! Har nu internet men, e,d,f och r funkar inte på min data så svårt att göra ett förståligt inlägg om man säger så. Men ska lägga upp fler roligare inlägg senare med bilder från resan och lite sånt där. Har inga bilder på hans data så hörs latero.

Jag vill leva jag vill dö i norden

Kanske borde blogga lite eller vad säger ni kära läsare?
Vad har jag gjort i helgen? Torsdag var jag ju som sagt på klassfest. I fredags var jag med Becca lite överallt, ekhagen,piren, tokarp?
I lördags åkte jag båt med alle och hans tre vänner(tre vännerna och tobbe hohoho), sen grill och myskväll. Och igår var jag också bara hemma med min babe. Idag har jag varit hemma också, dock utan pojkvän!

Blir bättre uppdatering i veckan kan jag nästan lova. Godnatt!


Fredagens enkla outfit- byxdress och hatt


klassfest

Hade en sjukt bra kväll igår med min fina klass! Åkte ner till Becca först och chillade lite sen tog vi en ovanligt jobbig busstur bort till Anton. Fick skjuts av beccas broder sen hem till min bebis så sov där.
Nu är jag hemma igen, hann bara vakna och åka typ hehe. Becca meddelade att hon redan satt ute i solen så vill ju inte ligga efter! Ska packa lite saker sen åka ut till lekeryd.


Godnatt

Ännu en tråkig dag. Haha shit, det händer allt för lite roligt i mitt liv just nu! Så vad har jag gjort idag?
Fixat Fanny som blev jättefin, vatt en sväng hos farmor, mått dåligt, varit med Alexander, haft tråkigt, pratat med Frida ett tag i tel, ända roliga som hände idag typ eller? saknad girl. Och nu ska jag snart sova, själv, idag igen. Så dåligt.
Ser fram emot morgon dagen iallafall som ska bli rolig!!!! för en gångs skull (förhoppningsvis).


första och sista gången ni ser mig såhär charmig. okejdå troligtvis inte sista

balfixning

Godmorgon! Är lite hängig fortfarande, vaknade med halsont idag igen, kan inte allt bara ge sig?
Ska snart ner till Linns kompis Fanny iallafall och hjälpa till och fixa hennes hår och smink till balen! Senare ska jag till farmor en sväng.


Dålig bild på dagens: vitt linne, homemade levisshorts och hängslen!

RSS 2.0