färgade ögonbryn

Som ni såg nedana så köpte jag ett par nya habebes idag, kärlek vid första ögonkastet! Jobbade röven här hemma igår för att kunna köpa dom... haha.

Idag var jag också nere på mejk och nopprade och färgade ögonbrynen. Är ju naturligt blond så har ju också näst intill vita ögonbryn, ser ut som ett litet barn. Blev dock mörkare än vad jag ville, är helt ovant men kommer bli som jag vill ha det om ett par dagar!
(mörkare i verkligheten än på bilden)

Angående min dåliga bloggning så funkar min dator fortfarande inte. Har massa bilder att lägga upp, och nya kläder att visa men får helt enkelt börja ordenligt när min data är frisk!  Häng kvar readers jag kommer tillbaka ;)


L.o.v.e


svar på kommentar

Alice om sväva på moln:
Hej! Vad är lägsta poängen för att komma in på samhäll?? Ha det bra!

Ps. Du har en as bra blogg. Med fina bilder:

Svar: Man behöver inte alls många poäng för att komma in på samhällslinjen. Det lägsta varierar ju från år till år, det beror på hur många som söker in osv.
Tack! :)


Är hos Alexander nu, vaknade för inte så länge sen. Sov till två både igår och idag, uffft.
Helgen har varit bra iallfall. I fredags firade vi Sara och Anna, hade faktiskt en rolig kväll. Träffade på gamla barndomsvänner som jag inte pratat med på år och dagar! Var lite här och där men till största del på ekhagen.
Igår mös och jag Becca till filmen Bäst i Sverige och åt pizza sen hämtade Alle mig.





sväva på moln

Goddag readers. Sitter nu på min systers dator så passar på att skriva ett inlägg när jag väl har tillgång till fungerande knappar. Har haft såna där sköna slappa sommardagar nu sen jag kom hem. Börjat måla här hemma för att tjäna lite extra cash, annars har jag bara slappat i min säng. Känner att det nu är dags att börja ta vara på sommaren, så satsar på en lite mer festlig underhållning imonkväll. Ikväll ska jag kolla på bra filmer och kanske ut och springa om jag pallar med det. Kanske slänger upp ett till inlägg senare känner att detta blir för långt!


åh

Är hemma från en sjukt fin(och jobbig) vecka i halmstad med min bruds. Händelserik vecka med kändismöten, besök på sjukhus, utbrott och jag vet inte vad. Saknar det lite redan faktiskt trots att jag ville hem redan första dagen ha ha.
Min data funkar inte så vet inte när det blir ordenlig uppdatering!

RSS 2.0