strö lite socker på mig som bara du kan

Haft en väldigt skön dag med fina vänner. Började vid tio med föreläsning sen åkte vi tjejer och fikade och tog en sväng på stan. Hälsade på Sara på peset också, suprise suprise.
Nu har jag umgåts lite med Alexander också men han gick nyss för träning, buhu. Nu blir det oc för hela slanten, imon är jag ledig! woooa.

Tisdag

Hej mina vänner. Hatar tisdagar, sämsta dagen i veckan. Slutar halv 4 också, blöö.
Har gosat ner mig i sängen men ska strax kliva upp och bege mig till Becca istället som är sällskapssjuk, kan väl erkänna att jag faktiskt också är det lite dårå. Latero!


sjung för allt du är värd i världens kallaste värld

Varit sjukt trött hela dagen och inte orkar göra någonting. Nu ska jag äntligen sova. Hörs imon mina vänner!

svar på kommentar- brillor

julia om Skön dag:
vart har du köpt solglasögonen? :)

Svar: På Gina!





nånstans har man iallafall kommit och man vet vad man behöver

Första skoldagen för veckan är över, fick dessutom sluta en timme tidigare. Fått lön från hv idag också och har inget plugg, bra dag?

Svar på kommentar- jobb

Anonym om Jobbjobb:
Vad gör du för nåt där?:)
Svar: Jag jobbar som hovmästare. Vilket innebär att jag står vid dörren där allt folk kommer in, tar bokningar, delar ut bord osv!

Söndag

Trodde aldrig jag skulle säga såhär men; fan vad skönt med söndag. Varit full rulle hela helgen så nu kan jag äntligen lägga mig i min säng och kolla oc igen.
Blev en tripp till tenhult igår för lite festligheter, tillbringade sen natten med bästa Beccis. Idag har vi fikat och chillat runt i solen, för skönt!

Jobbjobb

Jobbade på åtta glas igår från tre till halv tio. Ska dit snart igen för lite fler jobbtimmar. Får tänka pengar.
Olivia är ju iallafall där och gör det lite roligare. Hoppas på att få sluta hyffsat tidigt för sen blir det häng med Becca!

torsdag

Haft en bra dag, åt buffé på chilithai med mamma tills vi knappt kunde gå, kände mig som han på bilden ungefär. Mötte upp syster också och tog oss en sväng på stan. Köpte ett par fula men sköna skor jag tänkte har när jag jobbar. Är trött nu, måste vila upp mig tills imon också, så godnatt!

Godmorgon

Vaknade nyss. Mina torsdagar är för sköna, har bara idrott idag. Glad blir man när solen är framme såhär dags också! Ska ta det lugnt i två timmar nu, öva lite glosor och sådär innan jag beger mig till skolan. Efter det ska jag luncha med mamma och ta en sväng på stan. Ser ut att bli en bra dag!



lovelove

Längtar sjukt mycket efter min lilla vovve. Än så länge är han bara påtänkt, dom ska para sig nu i februari/mars. Han är leveransklar i början av sommaren om allt går som planerat! Så umgås med mig nu mina vänner, sen är jag nog upptagen ;)


du är ett glashus och jag är en sten


Life's good

Fika och oc en onsdagskväll är inte alls fel vill jag lova. Lite sällskap hade väl dock inte skadat, Bumbi var är du?

Onsdag

Glad tjej idag! Fick g på mitt prov, var helt säker på ett ig! Första gången jag är glad för ett g? Ja, förutom i matte dådå! rätt illa faktiskt ha ha.
Dessutom fick vi sluta tidigare och jag har knappt något plugg att göra. SÅ skönt :)

Skön dag

Hur skön har inte denna dag varit då? Våren är snart här känner jag. Ett prov, en shoppingrunda med Becca och jobb några timmar har blivit gjort. Resulterar dock i att jag är död. Hörs imon!
Solbrillor-svart halsduk-keps

Morning

Godmorgon mina vänner! Konstigt nog vaknade jag av mig själv idag innan mitt alarm ringde, va hände där?
Är dock lika seg nu.. Ska käka lite frulle och fixa iordning mig strax. Efter jag gjort provet ska jag hänga med Becca och ikväll är det jobb. Fun!

ART NEVER COMES FROM HAPPINIESS.

Hej sune!

Det är baous, jag tänkte uppdatera lite på din blogg med tanke på att du inte gör det..
& precis när jag skrivit hälften så har du redan gjort det. Snällt.

Lycka till på provet imorgon gullet! Det är sånt man får stå ut
med när man går plugg linje så all blame on you.

Anyway tänkte bara säga att du är helt okey och
vi syns imorgon i call you when im on the bus.

Insåg precis att Sanna förmodligen inte läser sin egen blogg
så kanske ska gå tillbaka till att kommunisera genom sms.




TRYCK F5 FÖR ATT FÅ SE HENNES NYA
SNYGGA DESIGN


Måndag

Godkväll mina vänner! Som ni ser har min älskade vän Becca aka Bumbi gjort om min blogg lite frivilligt. Snällt! Lite roligt med suprise såhär på måndagskvällen. Haft en bra dag iallafall, lite kul att komma tillbaka till skolan ändå ju, saknat mina mates denna vecka. Imon har jag dock resursdag, måste dit och göra ett jobbigt prov bara. Wish me luck!

Sunday

Börjar bli frisk nu, så skönt! Lagom till skolan börjar och allt, perfekt ju?  Ser faktiskt fram emot den här veckan ändå, både roliga och mindre roliga saker ska hinnas med. Idag måste plugg hinnas med, gärna lite ta hand om mig själv också, kan behövas.

Army jacket

Älskar min militär jacka jag köpte i manchester. Längtar tills det blir lite varmare i luften så jag kan få använda den. Eller ännu mer till sommaren så man kan gå såhär utan att frya. Ja hemskt gärna lite brunare hy också..

fml

Haft sämsta sportlovet och var dessutom alone på alla hjärtans dag (om man bortser från ett litet besök av Alle). Inte okej. Detta pga att jag blivit sjuk igen,luggit hemma med feber och annat sen i tisdags. Skulle egentligen börjat på mitt nya jobb idag, men icke. Kommer nu få ligga hemma själv hela helgen istället. Score.

Fredagens look

I fredags mötte jag upp Carro och åkte till Lin som hade fest, hade det trevligt där en stund innan vi drog vidare till sliver. Bra kväll med bra tjej! Tyvärr inte så många bilder tagna.


Gameday

Hade en bra kväll med Carro igår, berättar mer om den senare.
Nu väntar jag på att United ska börja! Goooooo reds. Hade också velat va på Old Trafford idag.

varför landa när jag flyger fri

Min dag började med ett sjukt dåligt humör som höll i sig iprincip hela skoldagen. Sen gick jag på ett litet möte och fick good news, dessutom träffade jag en saknad frida en snabbis och köpte ett par nya byxor. Jag har varit duktig och pluggat och nu tagit mig en lång skön dusch. High five på mig själv!


sjuk

Hej på er! Är hemma och är sjuk idag, mår inte alls så bra faktiskt. Men har nog mig själv att skylla, skulle aldrig gått ut och gått en snabb promenix igår när jag redan mådde dåligt.
Får spendera min dag i soffan och hoppas på att bli helt frisk tills på fredag iallafall.

Blir seriöst deprimerad av att sitta hemma och vara blek när jag ser dessa bilder, ge mig sommar så jag kan springa runt i mina älskade levisshorts.




RSS 2.0