Burr

Är det sommar eller höst mina vänner? Det är frågan. Tänkte bara meddela att bloggappen inte fungerar som den ska= inga inlägg. Sorligt men sant! Burrar mest med Giggs iallafall, han har växt mycket på bara en vecka, älskade älskade valp. Idag fick jag träffa min älskade BB efter hon varit i Grekland en vecka, lyckan var stor! Ska försöka uppdatera lite då och då allafall. Tillbaka till desperate och burr med bästa nu

Instagram

Sannafogelberg@instagram så ni kan ju följa mig där! Kommer förmodligen upp mer bilder där framöver :)

 


Giggs

Lillen har varit så duktig inte kissat inne en enda gång. Halv sex fick jag dock gå upp för en första kissning efter natten, sen sov vi igen. Busa och bitas ska han göra hela tiden så för att få lite lugn och ro får han sitta inhägnad med sina leksaker och säng en stund. Kärlek

 


Välkommen hem

Ryan Joseph Giggs. Min fina lilla bebis

 

 


Fredag&lördag

Hade en trevlig dag igår med studentfirande för finaste syster med tjocka släkten. Kvällen började sedan hos August och avslutades med lite fest! Idag har jag varit hundvakt åt sötaste Akilles hela dagen och ätit grillat med släkten. Nu ligger vi både och halvsover framför TVn. Han blir upphämtad i natt någon gång och i morgon blir det tidig uppstigning för att åka och hämta min egna lilla mopsvalp!

 

 


Studentfix

Uppstigning halv sex idag för att sminka syster. Helt röd och svullen i ögonen fick jag dra mig upp, piggast.com(lät nu som att jag var full igår vilket jag absolut inte var). Nu är det bara håret kvar sen ska jag försöka sova igen!


Sommarlov!

Känns sjukt att det är sommarlov, sjukt bra mina vänner. Nästa år tar vi studenten, vart tog tiden vägen? Haft en trevlig dag med bästa klassen, kvällen ska jag nog spendera med bästa Bb

 

 


13 juni

Serverade 3orna på deras avslutningsmiddag idag. Ligger på balkongen lite nu, får se vad resten av dagen har att bjuda på!


Glad

Skola några onödiga lektioner. Nu chillar jag lite med Baousi. Senare ska hundgrejer fixas, på söndag får jag min bebis!


Bra dag - resa bokad

Dagen började bra med ett mvg+ på
Meo-uppsatsen. Fick en resa bokad till Rhodos med mina fina också!


Söndag

En söndag utan plugg, hur bra känns inte det då? Träffade på trevligt folk igårkväll vilket gjorde kvällen rätt så bra ändå. Har inga bilder från kvällen så några från kusins studentfirande på dagen får duga?


Gårdagen

Spenderades med Olivia, linus och Acke. Käk och en tripp till falks grav. Rolig kväll trots att hjärtat gick i 110 ett tag! Kvällen avslutades med bra sovsällskap.


New shoes

Går in mina nya träskor lite. Ska fira att min kusin tar studenten idag, trevligt!


Kaffepaus

Har övningskört och handlat med mami. Tar nu en paus med kaffe och desperate, får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på!


Fredag

Mitt huvud har nu tagit sommarlov! Inget plugg på några månader nu, provet gick dessutom bra trots att jag inte fick mycket gjort igår. Nu kan jag njuta full ut av min helg utan dåligt samvete, känns helt okej bra. Funderar på att ta helg lite tidigare eller stanna kvar här, återstår att se..


Kvällsmat

Dålig natt ledde till dålig dag. Gotte kvällsmat och serie tittande avslutar kvällen bättre. Ska försöka somna tidigt idag, prov vid åtta imorgon men sista provet på några månader så det får väl gå?


Torsdag

Godmorgon! Haft bättre nätter med betydligt mer sömn. Avnjuter min frulle framför OC nu, sen ska jag till skolan för en idrottslektion med min kära klass!


Nationaldagen

Har nu lyckats fixa min mobil så jag kan ladda ner appar, bra där! Nu blir det mer bloggning vill jag lova. (som att jag inte lovat det 1000 ggr innan) haft en skön dag med bra sällskap iallafall. Just nu är det OC-time, snart sleep time. Natti


Glad ska man va

Någon som undrade om Olivia har blogg och svaret är ja. Stollie.blogg.se!

Min helg har varit väldigt lugn. I fredags blev det burrkväll med gott sällskap och i lördag blev burr med mamma och pappa. Behövligt ibland, speciellt med tanke på att min kropp inte är frisk än. Var lite för många läkarbesök förra veckan, som att det inte räcker med skit efter 1,5 år? haha.
Har lärt mig att köra lite bil också, sjukt roligt må jag säga. Är taggad på att ta körkortet så snabbt som möjligt när jag fyllt 18! den dagen den lyckan mina vänner.
Har två saker kvar i skolan som är viktigt att det går bra på sen är skiten över för några månader, ska bli obeskrivligt skönt. Mitt huvud är kaos just nu, time to sleep. Puss på er

RSS 2.0