On My way

Hej mina vänner! Sitter just nu i bilen på väg ner till köpenhamn, ska ta flyg till Manchester därifrån. Kommer bli en bra helg i enligt mig Europas bästa stad, i mean vad är bättre än god mat, shopping och framför allt kolla när världens bästa lag spelar? Svar: ingenting.

Acne

Den här skönheten från acne hade jag på mig på julafton. Fin va?




Städat

Har för en gångsskull fått lite ordning på mitt stökiga rum. Var väldigt längesen det var såhär fint på den vita byrån och mitt sminkbord kan jag tala om. Låg papper, smycken och diverse gamla äckliga grejer överallt haha. Slängde en hel necessär med gammalt smink, uschen. Vill göra om massa på mitt rum men kan ju börja med att hålla det rent iallafall? (garderoben är ju dock en annan femma)




Den fina tavlan med bilderna på mig och alle fick jag av honom i julklapp, söt.


Godmorgon

Alexander lämnade mig nyss och jag har mycket som ska fixas idag. Åker ju till Manchester imon så måste packa och sånt där jobbigt. Kommer förmodligen inte kunna uppdatera där ifall ni saknar mina inlägg över helgen, men det blir desto mer när jag kommer hem isåfall. Ska ta tag i mitt liv nu, börjar väl med frukost? Hörs senare!


Julafton









Endast dåliga mobilbilder. Fin jul med släkten ute hos mormor och morfar!


27 december

Hej igen mina vänner! Har varken haft tid eller lust att blogga nu i juletid. Men nu när julen är över, (eller är den verkligen det när jinglebells spelas på a6?) så får vi ju sätta igång igen. Haft en mycket fin och mysig jul iallafall får jag nog lov att säga. Gillar julen strarkt, synd att den är över så fort bara. Ska lägga ut bilder från både julafton och lite julklappar senare, promise.

Idag har jag varit i stallet med Becca, var lite mindre roligt denna gången då Valdis fick nåt bryt och började springa/hoppa runt och påväg till att stregra sig. Becca lämnade mig ensam där inne och hästen sprang mot mig och Nisse(hunden). Stress gånger tusen vill jag lova. Lämnade därför stallet ganska snabbt.

Burrar i mig nya supergosiga morgonrock som jag numera lever i


ett långfinger åt döden




uppesittarkväll

Ridningen idag gick faktiskt helt ok, överlevde ju. Var dock livrädd i början har iprincip aldrig suttit på en häst innan (såg ut som på bilden i tidigare inlägg ungefär), ha ha. Men måste ju säga att även jag blev lite in love with Valdis. Mysig dag med min bausi, i ett stall för omväxlingens skull.

Har ätit julmat med familjen och nu har jag riktigt ångest kan jag ju erkänna, uppersittakvällen är den tråkigaste och mest ångestfyllda kvällen på året av någon anledning. Julafton är ju desto bättre!!
Ska försöka göra kvällen lite bättre med bra musik. Hörs väl imon då!



rida?

Har idag än så länge hunnit ta mig en liten sväng till a6 med Alexander, har varit där varje dag denna veckan. Känns sådär. Snart ska jag följa med Beccan till stallet...hur ska detta gå? Får hoppas att det går ok, vill ju trots allt hinna fira en till jul?



julmys

Goddag kära vänner! Nu är julstämningen på topp vill jag lova, granen är klädd, julklappar inslagna och efter lite julsånger och gröt i skolan börjar man ju komma in i det.. eller? Lite mer än innan iallafall!
Efter vår avslutning åkte jag till a6 och mötte upp Becca, inhandlade de sista julklapparna och lunchade lite, mys!
Har slått in lite julisar nu som sagt, är världens sämsta på det tyvärr. Ser ut som en 3 åring gjort det ungefär. Men man kan ju inte döma en bok efter omslaget?! eller en människa för utseendet liksom?

Jaja, väntar nu på att Alexander ska komma hit så vi kan fira lite jul!


Ons

Varit en seg dag. Efter skolan som förövrigt var heeelt meninglös åkte jag hem och kollade 8 mile ( ♥ ) sen har jag fortsatt med desperate housewives tills nu. Förflyttade mig nyss till sängen, är lite rastlös och trött på livet måste jag säga. Vill verkligen kunna träna, det bara kryper i mig. Önskar mig i julklapp att få bli frisk. Sätter punkt här innan det blir för tjatigt ha ha.


Godmorgon

Orkar verkligen inte gå upp tidigt mer, tur att vi får jullov imon. Hade en bra dröm med eminem i mitt vardagsrum iallafall, det förvandlades dock till en mardröm då jag försvann två min och han var borta när jag kom tillbaka.. Jaja, dagen består av en tyska lektion och springa runt på a6 på företagsekonomin, helt ok ändå?

 

no sleep

Är så himla trött. Inte fått många timmars sömn den här helgen, i fredags somnade jag fem på morgonen hos alle, kunde verkligen inte sova och lör-sön "sov" jag hos carro som en stel fiskpinne. Nu har jag äntligen fått sova ett antal timmar utan att vakna i min egna säng, skönt det iallafall. Ska väl börja förbereda mig inför dagen lite smått, hörs miina vänner.


Godnatt

Säger godnatt nu, är verkligen i behov av att sova. Imon börjar min morgon med ännu ett blodprov, life is great right now.

-


trött tjej

Har fixat mig lite snabbt och slängt på mig kläder. Ska strax dra mig till bussen så jag slipper springa sista biten och döda mig själv. Ska upp till rosenlund och kolla på när mina kära klasskamrater simmar. Latero mina vänner


sommarbild

La mig och vilade lite innan och somnade nån timme eller två. Jobbigt att behöva gå upp och tvätta bort sminket osv..
Skönt att jag har sovmorgon imon ska endast på en lektion, idrott dessutom. Inte för att jag kan va med och bada men ändå. Ska burra ner mig i sängen igen så hörs imon igen. Natti


jag och becca på min balkong i somras, åh

onsdag

Fått tillbaka min data från lagning, nu blir det bättre uppdatering kan jag lova!! Fick reda på att jag fick mvg på mitt tyskaprov idag, var beredd på ett g så det var ju en suprise så att säga. Annars har det inte hänt för mycket roligt. Sitter och kollar desperate nu, ska fortsätta med det en stund till. puss?


dear santa




don't ever let anyone tell you you ain't beautiful



hard workwork

Igår jobbade jag 12 timmar, från halv två på dagen till halv två på natten. Är lagom trött idag, har dessutom ont i hela kroppen.. Tog nyss ett bad med ansiktsmask och sånt där skönt. Har nu placerat rumpan i soffan och ska stanna här resten av dagen hade jag tänkt. Inte heeeelt fel ändå!


Torsdag

Hej! Inte haft någon ork eller kanske tid att blogga de senaste dagarna? vem vet.
Ska till skolan om en timme ungefär och göra ett idrottsprov. Vad är meningen med prov i idrott egentligen? jobbigt bara. Resten av dagen blir nog ganska lugn. Ska fixa mig lite nu, iallafall hitta nåt att ha på mig. Hörs senare!



Lördag

Började min lördag med att ta ett bad, inte helt fel start på dagen. Annars har jag bara varit och hyrt smurffilmer och annat tills ikväll. Om cirkus en timma åker jag och mammi och är barnvakt till mina kusiner, och hundvakt dessutom till Bernard. Kan väl inte bli så mycket bättre för finns det något bättre än barn och hundar? nje.


Fredagsmys

Godkväll! Trots att det är fredag har jag bara suttit hemma, inte så ovanligt nu för tiden. Alexander har varit här också och gjorde det lite roligare men han ska jobba tidigt imon så han åkte hem. Är trött så ska nog försöka sova tidigt ikväll, eller kolla på bröllopsprovet nu på 3an. Hatar dock den filmen, blir förbannad när jag ser den haha.

1 december

Idag har jag haft utvecklingssamtal och pluggat engelska, har prov imon. Blev dock ingen skola idag känner mig lite halv hängig men imon så. Imon ska jag även få svar från läkaren, kan ju inte undgå att va lite nervös nu. Får verkligen hoppas att jag kan bli frisk snart! Ska bli så skönt med helg nu, planerna än så länge är att vara barnvakt och hälsa på mopsar, mysigt ju.

min fina chokladkalender


RSS 2.0