Today's

Kom precis hem från skolan, seg dag. Väntar på att få något i magen sen får vi se vad som blir gjort mer idag..

carlings

50% på alla tjejöverdelar på Carlings resulterade i detta, nöjd.

Mops

När jag skulle kolla mitt schema igår på kvällen för att se när jag började idag, såg jag att vi hade studiedag. Inte en helt otrevlig överraskning! Ska dock bara ta det lugnt idag och försöka plugga.

Min goda vän Anonym undrade om jag ska skaffa hund och svaret på denna fråga är JA, jag har lyckats övertala mina föräldrar att skaffa en vovsing. Trodde verkligen aldrig att jag skulle lyckas med detta men det kunde jag ju. (vilket betyder att jag kan lyckas med allt jag vill, eller hur?)
En mops kommer bli vår familjemedlem till sommaren förhoppningsvis! Lycklig kommer jag bli då kan jag lova.
Vem kan tacka nej till ett sånt här litet gosigt köttstycke?

Godkväll

Tillbringade min lördagskväll ute hos min moster Helen med tjocka släkten. Firade mormor som fyllt 75, usch vad tiden går fort. Hade en jättetrevlig kväll iallafall!

Min söndag har bestått av lite plugg, en tripp till a6 och nyss tog jag ett långt bad med ansiktsmask och hårinpackning, känner mig hyffsat fräsch nu ändå måste jag nog säga. Fick med mig ännu en påse hem från Carlings idag, gilla. Visar allt imon istället. Ska umgås lite med mina päron tills Alexander kommer och gör mig sällskap inatt.


Stan

Hade en bra kväll igår. Veronica var sjukt bra live! Ångrar att jag behöll skjortan på, var iprincip dyngsur när jag gick ut, okej inte riktigt men nära på. Orkade inte dra vidare när det var slut för hade ont överallt (min kropp är som en 80 årings för tillfället) och var för trött.

Kom precis hem från stan nu, hittade inga svarta jeans som jag ville, men lite annat fint. Visar imon!


Maggio

Varit otaggad hela dagen men nu börjar jag bli på bättre humör.
Känns som det kommer bli en bra kväll ändå! Jalla saousi ;)
kvällens i dålig bild

Länge lever längesen

Började min dag med att ta blodprov, igen. Har inte gjort något alls resten av dagen. Tänkte försöka sova nu så jag orkar med morgondagen. Skola 9.15-15.30, inte kul. På kvällen ska jag på Veronica Maggio, förhoppningsvis roligare. Ska försöka hinna med ett inlägg imon! Puss


Nobody knows me, I'm Cold

Hemma idag, vatt jobbiga veckor nu det senaste. Försöker plugga lite på idrottsprovet vi har imon, går väl sådär.
Vid halv 5 ska jag till tandregleringen och bli ful. Allt är så himla roligt just nu :) Tur att jag har en blivande vän att tänka på! Längtar

Black


Bra helg

I fredags var jag med världens bästa och igår träffade jag Frida sen drog vi iväg till Torpa på fest. Stannade dock inte så länge, en snäll John hämtade oss så åkte jag och Alexander hem till honom.
Tog en tripp till a6 innan med mamma, det ända jag har gjort idag faktiskt.

Den kommande veckan ser relativt lugnt ut, prov i idrott och massa tyska glosor ska läras in bara. En studiedag på tisdagen med, helt okej ändå?


New in

Lyckades äntligen få över bilderna (!!!)





Rekommenderar verkligen Bare Minerals idpuder(behöver ingen foundation med den). Dock inte foundationen från Makeup store, använder jag den en vecka i rad får "dålig" hy.. Tycker isadoras är mycket bättre för hyn (är dessutom inte så blek som den första än).








Hej

hittade en bra blogg www.stollie.blogg.se , hörde du det ... www.stollie.blogg.se   Ha det bra hej :)

Åh fredag..

Eller? Ser alla på facebook som skriver hur dom taggar kvällen osvosv.. det ända jag kan "tagga" idag är ett besök hos läkaren vid 2. Ska försöka hitta vad det är för fel på mig, hade ju varit väldigt skönt att veta det faktiskt! Är trött på att gå dit hit och dit och aldrig få veta något, har alltid hatat allt som har med sjukhus att göra.

Aja, önskar väl mina true readers en trevlig fredag iallafall dådå!

pain

Dålig uppdatering det senaste, absolut inte orkat. Men ska lägga in bilder från Sthlm och lite nya grejer så småningom. Min natt var hemsk, har aldrig haft så jävla ont nånstans som jag hade i min mage, kändes seriöst som jag skulle dö. Spydde och grejer, har feber och ont i halsen på det också. Älskar mitt liv ;)
Väntar nu på att mamma ska komma hem så jag kan få nåt i magen. Ciaoo


såhär såg jag olivia och sara ut på halloween. banditer/tjuvar/ninjor/pirater, va du vill!

Sing with me, sing for the years Sing for the laughter, sing for the tears


På väg hem

Inte haft någon till att blogga i helgen. Berättar mer om den i veckan iallafall. Är trött och har svinont i ryggen... Får hoppas busschaufförer lägger på ett kol så vi kommer hem nångång, eller vad säger ni?

Packar

Håller på och packar för imon 08.00 går bussen mot Stockholm. Tror det kommer bli en ganska go helg med Beccan! Har med mig alldeles för mycket kläder för 3 dagar och 4 par skor för kan inte bestämma mig för vad jag kommer vilja ha. Valalternativ är viktigt...

outfits

Såhär har jag sett ut igår och idag. Ingen större ansträngning direkt.
Idag har jag varit hos tandläkaren, sen åkte jag till Becca för en koppkaffe och massa tjöt. Sedan en sväng till a6 med mamma och Linn, hittade ett par skor jag nog ska (måste) köpa i stockholm på fredag! Och nu har jag pluggat en stund. Alexander kommer strax och gör mig sällskap tills imon.
Har tagit kort på lite nya grejer jag tänkt visa er, men då funkar det inte att lägga in dom bilderna av någon anledning?? ska försöka fixa det så det kommer ut imon. Puss

Är det jag?











Man undrar ju seriöst när man ser dessa bilder haha. Såg man verkligen ut så? Kollat igenon min gamla blogg finns massa gamla fula bilder, sjukt underhållande! Ska lägga ut fler någon dag om jag vågar..
Bilder från 07,08. De tre sista är från 09 (hade endast mycket smink den dagen för att jag och Emilia fotade)

Godmorgon!

Hade seriöst kunnat ligga i min säng hela dagen idag. Vaknade vid nio och var helt utvilad men sen tvingade jag mig kvar och blev sådär seg så man sover, vaknar, ja ni fattar.
Äter lite frulle nu framför tv, sen ska jag gå och fixa mig. Ska möte upp Carro i stan runt ett. Ikväll är det jobb på schemat, orkar inte men vad ska man göra ;)


RSS 2.0